^Fel
Get Adobe Flash player

Kik vagyunk?

A Magvető Családi Napközi Budapest XV. kerületében, Rákospalotán, kertvárosi környezetben található.

Családi napközinkbe 2-6 éves korú gyermekeket várunk, ahol két gondozó és legfeljebb 7 gyermek részvételével, szeretetteljes légkörben egy jól működő nagycsaládként szeretnénk megélni hétköznapjainkat. Az üres férőhelyekre az év bármely szakában folyamatosan fogadunk gyermekeket, akár néhány órás gyermekfelügyeletre is.

A családi napközi hétköznaponként 8-16.30-ig van nyitva.

Az egész napos ellátás esetén napi négyszeri étkezést biztosítunk. A reggeli, tízórai és uzsonna helyben készül, az ebédet közétkeztetés keretén belül oldjuk meg.

Családi napközinkben az évszakhoz, a gyermek életkorához, fejlődési szintjéhez igazodó rugalmas napirendet alakítunk ki, melyben az étkezés és gondozási teendők mellett fontos szerepet kap a levegőzés, játék, egyéni készségfejlesztés.

Fontosnak tartjuk a keresztény erkölcsi értékeket, amelyeket szeretnénk a gyermekek felé közvetíteni és bennük is kialakítani (szeretet, megbocsátás, igazmondás, engedelmesség, segítőkészség).

 

Szeretettel várjuk minden olyan szülő érdeklődését, akinek gyermeke nem részesül bölcsődei, óvodai ellátásban, és eddig nehézséget jelentett a gyermek elhelyezése.

Copyright © 2013. Magvető Családi Napközi Rights Reserved.